2

Ud af huset…

Først på arbejde. Det trak ud 1½ time, men sådan er det nogle gange og det gør ingenting.

Da jeg kom hjem, sad mor her. Hun havde låst sig ude og ikke om vi kunne finde den ekstranøgle, som hun engang i tidernes morgen havde lagt hernede, netop til en nødsituation som denne her. I stedet måtte vi hjem, forsøge viceværten og siden rekvirere en låsesmed, som uden at blinke forlangte 650 kroner for to minutters arbejde. Det er en ganske udmærket timeløn, hvis der ellers er opgaver nok i et overskueligt område, så jeg overvejer brancheskift…

Hjemme igen ventede ribssaften jeg kogte i går aftes. Den er nu forvandlet til 8 glas ribsgelé i den smukkeste røde farve. Undervejs i kogeriet nåede jeg, at sige farvel til ældste, som tager på nogle dages ophold på Danahus, hans aflastning. Han glædede sig og så er det en fornøjelse, at sende ham afsted.

Yngste kørte jeg til en veninde imellem 2 opgaver tidligere i dag, så hun skal vel hentes snart, men inden…

Inden vil jeg foreslå, at aftensmaden indtages ude i byen. Jeg har sådan en lyst.

Du vil sikkert også kunne lide