6

Ugler er vi da ikke trætte af endnu, er vi?

Det der etsy, det er noget skidt, for der render den ene forelskelse efter den anden forbi min hoveddør. Sidst er jeg faldet over håndtrykte tekstiler forvandlet til skønne net, puder og så videre. Se bare dette uglenet …

Uglenet

Jeg synes, at det er skønt. Jeg kunne sagtens se mit strikketøj liggende deri. Det kunne jeg faktisk snildt forestille mig. Håndtrykte, smukt skårne linoleumstryk præger alle tingene og det er tydeligt, at inspirationen er Østen og de smukke traditioner for håndtrykte tekstiler de har derude. Papa Toroto skriver selv:

Papa Totoro is based in London and creates block printed homeware and apparel fabrics using her original hand drawn and cut lino patterns and vintage print blocks.Influences are strongly flavoured by Indian, japanese and South-East Asian culture, floral form and intricate pattern.

Prøv selv at smutte forbi Papa Toroto og lad dig friste :-)

Du vil sikkert også kunne lide