14

En ny baby med hottentot og verdens tætteste øjenvipper

Der er kommet ny girafunge i Zoo. Den er yndig. Den har øjenvipper så lange, at de fleste kvinder vil være misundelige og så har den de sødeste hottentotter til horn. Den er slet ikke til at stå for.

Da vi var forbi, lå den og samlede kræfter. Det havde været en hård fødsel for både mor og barn, så den orkede ikke meget andet end ingenting og publikum blev bedt om at være forholdsvis stille og give det nye familiemedlem ro, så det bestræbte vi os på at være.

Girafungen

Jeg elsker giraffen. Jeg er vild med at stå på udsigten til Savannen i Zoo og lade det nysgerrige dyr komme helt tæt på. Girafferne er underlige, fascinerende skabninger med deres lange halse og ikke mindst deres lange ben. De er på én gang elegante og klodsede.

I Zoo var de ikke ude endnu. Der er ganske simpelt for koldt, så de var alle indenfor i stalden, hvor de kunne stå i læ og med praktisk adgang til føden.

Ah, mad...

Der sker hele tiden nyt i Zoo. Der bliver bygget nye anlæg til dyrene. Jeg synes efterhånden, at de fleste dyr har tålelige forhold, men jeg venter stadig på, at nogen gør noget godt for de brune bjørne. De er gemt i et glemt og mørkt hjørne af Zoo og mit hjerte bløder for dem. Måske uden grund, men det gør det altså.

Du vil sikkert også kunne lide