16

Søndag, søde søndag

Søndag er et stille hus de første timer, hvor jeg skynder mig at rydde op, smide en vask over og brygge en kop kaffe. Jeg gider ikke gå i bad. Det får vente.

Jeg får samlet utrolige mængder garn og projekttasker sammen, da jeg passerer stuen. Det hele bliver smidt i en plastikbalje til sortering og havner nede på mit værelse. Det kan ikke tage lang tid at fordele projekterne i de, der bliver færdige og dem, der ikke bliver det. De første lægger jeg til side. De sidste bliver smidt ud.

Søndagsstille

Jeg finder min marguerit. Min Daisy, som Kirsten har strikket til mig.

I fredags havde vi blomster fæstnet til trøjerne, mens vi udleverede garn til strikkeglade kvinder. Eftersom jeg er dronningen, kunne det ikke blive til andet end en marguerit til mig, påstår hun. Jeg synes ikke, at hun er formel nok, hvis jeg skal forestille at være dronning, så jeg tror lige, at jeg skal have indskærpet de formelle tiltaleformer, inden vi igen skal arbejde side om side. Vi skal vel være De’s nu ;-)

sondag 011

Jeg er vild med den lille blomst. Den er fra bogen 100 Flowers to Knit & Crochet, som jeg også har haft vældig meget sjov med. Måske skulle jeg finde den frem igen om lidt, men først lidt mere vasketøj, en dej, der skal slås op og en marengs, der skal røres. Det er vel søndag :-)

Du vil sikkert også kunne lide