18

Skybløde lækkerier eller hvordan jeg kan mærke, at jeg får lyst til at være utro

Kenneth har fået de nye forårs- og sommerfarver hjem i Blackhill Silk Mohair og ærlig talt så frister de da i dén grad. Jeg synes, at de er så smukke og jeg får med det samme lyst til at smide alt, jeg har mellem hænderne, for at begynde på nyt.

lordag 080

Det er nu ikke fordi jeg ved, hvad jeg skulle strikke, men ofte er det farver, der starter min strikkelyst, så her er virkelig noget, som taler til min lyst til at skabe.

Måske nøjes jeg med at prøve at udforme en cardigan strikket udelukkende i Blackhill Silk Mohair. Gerne koralfarvet. Eller rosa. Eller… og let, som en fjer. Tak.

lordag 055

Om lidt er det tid til en eftermiddagspause. Jeg burde vel strikke på den grå Peasy, men troskab på det felt er ikke min stærke side. Måske jeg skulle finde en strikkepind? Man kan jo altid finde tid til en strikkeprøve, ikke?

Du vil sikkert også kunne lide