32

Hestekastanje; vi synes, at du er smuk

Hestekastanje

Vi har hygget på lageret i dag. Mandag er den dag, hvor vi samler op fra torsdag og frem. Mandag pakker vi igennem, men vi prøver også at huske, at det skal være hyggeligt, når der er tid til det. Det var der i dag. Der var tid til hjemmebagte boller, ost og pølse og vi trængte ærlig talt.

Siden er der pakket de sidste pakker og flyttet de sidste hundreder kilo garn, så der igen er plads til støvledans. Og pakker. Naturligvis :-)

Vi fandt en ny farve frem. Hestekastanje hedder den. Den er så smuk, at jeg næsten mister pusten og så er den sådan en farve, som kun kommer forbi på fransk visit. Måske, for hvis du er lige så vild med den, som jeg er, kan den jo bestilles igen. Lige nu føler vi dig på tænderne. Kan du mon lide den, tænker vi, mens vi spinder nøgler og sætter på hylder.

Om lidt er den at købe i butikken. Hvis du altså kan lide den :-)

UPDATE – Og så er der lagt 15 kilo på hylderne, så er du frisk, så kom an! :-)

Du vil sikkert også kunne lide