44

Der er ting, jeg ikke ved og så er der ting, jeg med sikkerhed ved

Jeg bliver ind imellem så træt…

Det vælter ind med samarbejdsforslag fra nær og fjern. De potentielle samarbejdspartnere tilbyder “fede gaver til give-aways“, “fed eksponering og dermed mange flere læsere“, “du kan blive tester af produkter for os. Vi forlanger kun…” eller “mulighed for at forøge dine besøgstal væsentligt og dermed mulighed for at tjene gode penge på at blogge“.

De indbyder aldrig til dialog. De lider af en uforklarlig storhedsvanvid og anser sig selv for så vigtige, at de kun forlanger. Eller tilbyder latterligheder. Så gider jeg ikke svare.

Jeg plejer kun at skrive tilbage til dem, hvis de skriver mail nummer to med en undren over, at de aldrig hørte noget svar på den første, for så har de da i det mindste styr på, hvem de sender til og jeg får tilfredsstillelsen ved at sende lidt indestængt galde i deres retning. Det ætser, skal de vide.

Jeg svarer med nogenlunde denne ordlyd:

Kære Xxxx

Jeg læste din første mail, og undrede mig over, at der absolut intet attraktivt var for mig i dit fremsendte forslag. Det fik mig til at konkludere, at du antog, at jeg enten er uintelligent eller alternativt  ikke er bevidst om eget værd. Til det første; det er jeg ikke. Til det andet; det er jeg.

Jeg har en af Danmarks mest læste blogs. Jeg har mere end en halv million sidevisninger om måneden. Jeg ved godt, hvad en eksponering hos mig er værd for dig, men jeg kunne ikke se, at det var noget, du havde intentioner om at honorere. Derfor den manglende interesse fra min side.

Måske misforstod jeg og så er jeg naturligvis interesseret i at høre, hvordan du havde tænkt dig at betale for omtalen og eksponeringen på min blog?

Ovenstående virker lige så godt som at skære tungen af dem, skal jeg hilse og sige. Jeg hører aldrig nogensinde mere.

PS – hvis jeg nu ville have give-aways og annoncere stort og synligt, mon så ikke jeg havde intelligens nok til selv at have fundet ud af at gøre netop det – og for længe siden? Hold op med at fornærme min intelligens, klaphatte!

Du vil sikkert også kunne lide