38

Vi er mange, der har spidset stå-hele-dagen-skoen

Vi har haft vældig travlt de sidste dage. Vi er mange hjælpere, som har været med på rejsen mod Åbent Hus hos Garnudsalg, men først og fremmest har det krævet en ekstraordinær indsats fra Kenneth, Kirsten og Lisette, som har været i gang med forberedelserne de sidste mange uger.

Det hele kulminerer i denne weekend. De slår dørene op i dag klokken 12 og holder så åbent indtil klokken 20. Lørdag og søndag er der åbent kl. 10-17. Vi er masser af hjælpere, der står klar til at assistere dem. Vi glæder os. Det bliver så sjovt, er jeg sikker på :-)

De sidste forberedelser fredag 011 fredag 014 fredag 017 fredag 019

Der bliver sikkert stille her på kanalen. Nu ved du hvorfor :-)

Må din weekend blive fuld af sol og sjov :-)

Du vil sikkert også kunne lide