12

Jamen, der er da ikke lang tid til den 6. juli

I går var vi til den sidste, officielle fejring af studenterne. Graduation Dinner med uddeling af… tadaaaa… den personlige kode til hjemmesiden, hvor studenternes karakterer offentliggøres den 6. juli, for det er nemlig sådan, at de alle er fejret og har fået huer på, inden vi rigtigt ved, om de er bestået. De går på en international uddannelse, så deres eksaminer skal også bedømmes internationalt og derfor er der altså ingen karakterer før den 6. juli. Det hele skal lige sendes verden rundt, tjekkes, bedømmes og returneres.

Den 6. juli står vi en park i Cognac og hygger os med en aften med fabelagtig musik, men mon ikke vi inden finder en mulighed for lige at tjekke, om Oline har fortjent al den fejring. Nej, spøg til side, for det er jeg helt sikker på, at hun har, men det er nu alligevel sin sag at skulle vente så længe, kan jeg mærke og det forstår jeg godt. Det er lang tid at vente på at kende sine karakterer.

tirsdag 042

I dag er sove-længe-dag for Oline og hendes far. For mig er det tidligt op og på arbejde. Jeg får fri sidst på eftermiddagen og er jeg heldig, kan jeg nå hjem til en kop kaffe på terrassen. Det ville passe mig. Svært godt faktisk.

Må din lørdag blive lige tilpas :-)

Du vil sikkert også kunne lide