11

Vi stak af og tog en dag i bedste selskab og skønne omgivelser

Jeg ved, at en stor del af Danmark har været ramt af massiv regn i går. I Aalborg fik vi også en skylle eller to i løbet af formiddagen, men så rejste vi vestpå og oplevede ikke mere regn. Vi rejste op til overskyet tørvejr af den allerfineste slags og så endda enkelte solstrejf.

IMG_2170

Måske kan du genkende udsigten? Jo, den er god nok. Vi var i Vorupør. Vi ankom i den tidlige eftermiddag og vi nød, at solen skinnede ind imellem det ellers tunge, grå skytæppe, vi var pakket ind i. Jeg elsker den slags vejr. Lyde bliver anderledes og luften er fugtmættet, men vi slap altså for regnen.

En onsdag i Vorupør

Vi besøgte en flok dejlige kvinder i et skønt sommerhus deroppe. Vi fik dejlig mad, gode snakke og hyggede os stort. Der var også et rum til sjov og ballade. Det udnyttede en del af selskabet. Specielt Kenneth og Annemette var svære at vriste fri af spille-maskinerne. Det var sjovt og hyggeligt. Det hele. Og dejligt!

onsdag 028

Lidt ud på aftenen, da vi ikke kunne trække den længere, fordi der også er en dag i dag, måtte vi pakke bilen. Oskar var med og havde nydt Mokkas skønne selskab (den andensødeste hund i verden) og han kiggede taknemmeligt på os, da han endelig kunne lægge sig til rette på bagsædet og bare nyde, at der ikke skete mere den dag.

Der var små to timer hjem. Vi nød hvert et minut gennem sommerlandskaber, hvor mosekonen bryggede og haren løb tur.

IMG_2214

IMG_2188

IMG_2194

Vi var hjemme lige tidsnok til at nå at være i seng inden midnat, så der var ingen ko på den is og til gengæld masser af ny energi efter en skøn dag på en af vores absolutte yndlingspletter på Danmarkskortet; Vorupør. Vi ses forhåbentlig snart igen.

Du vil sikkert også kunne lide