10

Store vaskedag

I dag er Store Vaskedag. I dag er det tid for at nå bunden i vasketøjskurven, så der er uendelige muligheder, når vi om et øjeblik skal pakke til vores næsten tre uger hjemmefra. Det er en opgave, jeg elsker. Den er forbundet tæt med forventningens glæde.

Vi har nu vaskemaskine, hvor vi skal residere, så der er sådan set ingen grund til at overgøre noget som helst, men der skal være frit valg på alle hylder, inden man skal tage de endelig tekstile beslutninger. Sådan er feriereglen herhjemme.

Mens vaskemaskinen klarer det meste, klarer jeg at flytte rundt med borde og stole ude i vores nye sommerbolig alias Feddet, for der skal indrettes optimalt og med plads til alt det, vi drømmer om. Vi ser ud til at have fundet en løsning. Nu satser vi. Det er ikke mere endeligt, end vi kan lave det om senere.

Store vaskedag

Ind imellem, når tiden er der, strikker jeg en pind eller to. Gråt naturligvis.

Du vil sikkert også kunne lide