12

Feriestemningen begynder at indfinde sig og det er forfriskende dejligt og så absolut på tide

Det har da bare været en skøn søndag med hyggetid på Feddet med franske visitter af både Oline og Kenneth og ved I hvad det allerbedste er?

Jeg kom lige i tanke om, at jeg har ferie og derfor kan blive oppe, til jeg ikke gider mere.

Jeg skal ikke op i morgen tidlig. Jeg skal ikke have nogen eller noget til at sørge for, at jeg er vågen på et bestemt tidspunkt. Jeg kan sove længe. Sikkert ikke alligevel, men at vide, at jeg kan og må, gør en stor forskel i måden at angribe søndag aften på. Det er ligesom hjørnet er endnu blødere og blidere, end det plejer at være. Strikken glider nemmere og jeg er blevet blød som smør indeni.

Jeg kan lide det. Faktisk blafrer lykkesommerfuglene lige ind bag navlen. Det er længe siden sidst, så jeg nyder dem. Ah …

Du vil sikkert også kunne lide