31

Terrassebrædder med indbygget risiko for lumbago

Vejret i går var mild sensommer med masser af sol og næsten ingen vind, så vi tilbragte det meste af dagen udenfor og så skete det selvfølgelig igen…

Så skete det igen...

Mor havde åbenbart ikke fået lukket sit ur, så pludselig gled det af hendes arm og ned på terrassen. Det fortsatte ned gennem en af sprækkerne og endte nede på jorden under brædderne. Måske jeg havde ret, da jeg kommenterede størrelsen på sprækkerne mellem brædderne, da den blev bygget? Jeg siger ikke mere ;-)

I går hentede jeg igen rullen med sølvtråd. Vi formede en tråd med krog og Annemette måtte ned og ligge. Hun brugte heldigvis ikke lang tid på at fiske uret op igen. Hvad skulle man ellers bruge en lørdag i september til? Måske kagespisning …

Olines chokoladekage

Så spiste vi kage. Med jordbær og kæmpestore, søde blåbær. Hold da op, som det var godt.

Om aftenen havde Oline bestemt, at vi skulle spise på Flammen. Det var første gang. Det bliver ikke den sidste, men næste gang tager jeg min appetit med. Det kan godt betale sig, for fristelser er der nok af. Hold nu op, som vi blev mætte. Møre og mætte. Så gik vi ned gennem den feststemte by og trillede hjem med maver, der gjorde ondt af øjne, der ikke kunne se sig mætte.

Jeg har stadig mavepine …

Du vil sikkert også kunne lide