32

Døgnet har kun 24 timer

Foråret er kommet til Tjørnevang i form af en stak hornvioler, stedmoder og perlehyacinter. Det tog ikke lang tid at skifte vinterens gran ud med forårets blomster, men det har taget ufattelig lang tid at få det gjort. Der har hele tiden været noget andet, som trængte sig på.

Sådan var det også inde på Kenneths lager. Hele tiden kom arbejde i vejen for at få skabt pladsen til alt forårets garn. Det var ikke bare gjort med at rydde et par hylder. Det handlede om at få komprimeret og flyttet to fyldte værelser fyldt med sart materiel. Det har taget lang tid. Nu er han endelig ved at være for enden af den opgave og forude venter alt det sjove og hyggelige med at få plads til alle de smukke forårs- og sommergarner, som snart skal gøre det lidt mere attraktivt at strikke lyst og let.

Han hygger sig og det er i dén grad velfortjent, for han arbejder ikke bare. Han knokler. Han bruger sin fritid på at arbejde. Faktisk holder han sjældent fri. Han er hele tiden i gang enten med praktisk opgaver eller med at finde nye, spændende fibre, som skal have den helt rigtige pris, for at være interessante. Han er dedikeret, idérig og virkelig dygtig til det hele, synes jeg.

Mig? Jeg øver mig i tape-dispenseren. Vi skal nok ende med at blive gode venner. Engang.

Du vil sikkert også kunne lide