28

Mandag, når den er bedst eller hvordan regnvejr er dejligt vejr

Mandag er regn. Mandag er meteorologer, der får ret. Mandag er starten på sileregn og dage med gråvejr, så jeg er utrolig glad for, at vi nåede en del i haven, inden det gik løs. Jeg elsker regnvejr, men jeg ved, at haven stadig er så ramt af jord, at det hele bliver til mudder, når det regner. Vi slap med skrækken, for vi fik klippet de fleste hække, ryddet en hel del op og fjernet meget af det, som skal køres væk.

Vi blev noget, der ligner regnvejrsklar.

Mandagsregn i dejlige omgivelser...

Mandag med regn er også mandag med arbejde. Mandag er opdateringer, finjusteringer og eksperimenter. Mandag er at tage hul på noget nyt og  jeg er helt klar til at grave mig ned i kode-stumper midt i en maskinpark, jeg ikke kender. Det går vel an, tænker jeg.

Mandagsregn i dejlige omgivelser...

Mandag er muligheden for at sidde ude og arbejde. Mandag er, at jeg kan tage computeren med hvorhen jeg vil, for det er mig, der bestemmer. Mandag er lyden af regn på taget. Mandag er varm kaffe. Mandag er åbne døre ned til haven. Mandag er musik i baggrunden. Mandag er duft af muldjord og frodighed.

Mandag er fristerinden, som lokker mig med lænestol, strik og lydbøger, men mandag er arbejde. Først det seje. Så det søde.

Mandagsregn i dejlige omgivelser...

Mandagsregn i dejlige omgivelser...

Mandagsregn i dejlige omgivelser...

Mandag er, at jeg kan se frem til en eftermiddag med regntrommer, bløde puder, et varmt tæppe og en kande te. Mandag er den gode historie. Mandag er nok grå, men den lyser.

Mandagsregn i dejlige omgivelser...

Mandag er eftermiddagslur og søde Oline. Mandag er hverdag, som jeg holder af den. Hverdag i mit tempo. Jeg er heldig.

Du vil sikkert også kunne lide