10

Aarhus i stedet for San Bernadino Passet

Sol i den nordligste del af Danmark, siger de, men regnen er på vej. Jeg skal til Aarhus. Måske det regner der så?

Jeg klæder mig efter årstiden. Jeg har overgivet mig. Strømper og lette støvler. Lange kjoler og ikke flere bare ben. Jeg har opdaget, at jeg måske i virkeligheden har ventet for længe med at klæde mig fornuftigt, for det er overraskende rart med de ekstra lag tekstiler. Fornemmelsen af at have varmen er velkommen.

I dag var jeg tidligt oppe. Der er små opgaver, der skal af vejen, før jeg skal ud af døren. Jeg har udlængsel. I dag bliver et lille forsøg på at dæmme op for min trang til at stikke af. Jeg har sådan en lyst til at sætte mig bag rattet i Raketten og bare drøne sydover. Jeg vil ned i bjergpas, hvor jeg kan miste pusten. Jeg har ikke udsigt til at realisere den drøm foreløbig, så jeg må improvisere og lade mindre gøre det. Det er helt okay.

Onsdagsklar

En stor del af dagen bliver tilbragt i Raketten. Det er der jo meget sjov forbundet med, så der er god grund til at jeg glæder mig over onsdagen. Jeg håber, at du glæder dig over din :-)

UPDATE – og nej, det skal jeg så ikke alligevel. Jeg skal med Oline til læge og hvad det ellers ender med, for hun rejste sig uheldigt i går, faldt og har nu en fodknogle, der ikke helt sidder, som den skal og nej, det kunne vi ikke se i går aftes. Øv for søde Oline :-(

Du vil sikkert også kunne lide