25

Tempelblomsttørring eller værsgo; et ord, du kan snuble i …

Tempelblomsttørring

Det tager tid at tørre en Tempelblomst. I morges var der stadig lang vej igen, da jeg kiggede til den.

Ponchoen er strikket af tre tråde uld og kræver bestemt tålmodighed, men den er selvfølgelig smug-testet i går aftes, da jeg hæftede de sidste tråde, inden jeg smed den i vaskemaskinen og lod den vugge blidt med en ært af min bedste shampoo. I går og inden vask passede den. Efter vask var den vist vokset lidt, men måske ikke alligevel. Det vanskelige ved nyt strik er altid at finde tålmodigheden til at vente på, at det er tørt og endelig kan prøves. Sandhedens øjeblik. Passer det? Passer det ikke?

Nogen gange bander jeg som en havnearbejder med ønske om at ende dagene i selskab med Beelzebub, men de allerfleste gange lykkes tingene og jeg bliver glad og svært tilfreds. Jeg håber det er tilfældet med Tempelblomst.

Du vil sikkert også kunne lide