16

Babybunken

Det er blevet til den del småt strik over de sidste måneder. Forleden fandt jeg det hele frem og fik også kigget lageret igennem, for der er baby på vej i min kollegagruppe og jeg vil gerne dele ud af tingene, hvor jeg ved, at de vækker lykke.

Der var faktisk en pæn samling…

Strik

Nu er det jo godt med de der babyer, men når jeg først kommer i gang, synes jeg jo også, at de ældre søstre skal have lidt, så der er blevet strikket lidt halsræve og et par veste, som passer dem. Ingen skal snydes.

Samlingen med Clara

Samlingen af babystrik forøges hele tiden, for jeg får ind imellem trang til småt. Det er “instant gratification” og når jeg ind imellem rammer strikkemuren, er det godt at have små projekter, som er med til at booste min selvtillid og øge min strikkelyst. Det kan de her ting.

Nu er der tillige med strikket tre veste. En gammel kending og to hjemmekomponerede. Jeg præsenterer dem senere og jeg er svært tilfreds med bunken, men jeg stopper naturligvis ikke her. Jeg er allerede i gang med tre andre, små projekter. Man skal altid have noget i baghånden.

Du vil sikkert også kunne lide