21

Kenneths to meter og lidt til … halstørklæde med stribevis af spas

Da vi kørte til Amsterdam for snart et par uger siden, skulle jeg have et strikketøj, som var lige ud af motorvejen. Sådan et, som man ikke skal tænke over, men som glider venligt gennem fingrene uden at forstyrre snak, grin og kig ud af bilruderne, når vi strøg gennem en lille del af Europa. Det blev godt to meter halstørklæde til Kenneth.

Kenneths Halstørklæde

Det kan absolut ikke kategoriseres som stor kunst eller strik med finesser, men det er strik med mening og det kan jeg lide. Det er to meter uld og alpaca, som med sikkerhed kommer til at varme Kenneth gennem hele vinteren og han knuselsker det allerede.

Kenneths Halstørklæde

Bunden er Blackhill Højlandsuld i en rest grå Rullesten og resten er forskellige farver Blackhill Alpaca i tilfældig og glad rækkefølge. Hele herligheden vejer 289 gram efter vask. Det er noget, der dur. Hep!

UPDATE – der er nogle ude i landet, der gerne vil vide, hvor mange masker og hvilken pind. Det vil jeg gerne afsløre: 80 masker og en pind 5 og så derud af :-)

Du vil sikkert også kunne lide