19

Efterårsfarver lige før en skøn weekend

Vi arbejder lige nu. Vi står inde på lageret og pakker. Måske fylder vi op på hylderne, for det er blevet strikketid igen sådan for alvor. Med uldne sweatre, halstørklæder og varme huer ruster vi os til vinterens komme, men inden ser det heldigvis ud til, at vi er blevet begunstiget med et af de smukkeste efterår, jeg kan mindes.

På havens træer er stadig smukt, farvet løv. Frugterne hænger endnu på grenene og det har endnu ikke været for alvor efterårsvejr med regn og rusk. De truer lige nu, men meget kan ske og jeg satser på, at vi er klar uanset hvad, der måtte vente om hjørnet.

Efterår på trappestenen Blackhill Silk Kid Mohair  Efterår lordag 142

Forude ligger en skøn weekend og venter. Sådan en, som allerede nu er øremærket til arbejde, men alligevel er en, jeg glæder mig til. Vi har gang i et omfattende projekt, som fylder alt, alt for meget, men som gerne skulle give lettelser i dagligdagen, når alt er på plads. I weekenden skal vi sidde side om side og arbejde. Varm te, hjemmebagt brød, ost og marmelade skal forsøde arbejdet, så det går helt sikkert og jeg tror bestemt, at det bliver hyggeligt.

Rigtig god weekend til dig og må din blive fyldt af alt det, du holder af :-)

Du vil sikkert også kunne lide