11

Albert Cuypsmarkt – prøv det, hvis du gider…

Vi skal altid forbi. Hver eneste år siger jeg, at vi ikke gider og hvert eneste år, ender vi her alligevel på Albert Cuypmarkt.

Kvalitet og oplevelse er svingende, så der er kun et at sige; prøv det. Vareudvalget er imponerende stort og smagen er bred, så det er altid guld at finde, for den der gider lede. Nogen gange længe, men sådan er det for alle guldgravere.

Mig? Nej, jeg købte ingenting. Denne gang. Jeg kan nemlig sagtens finde sjove, fede eller anderledes ting, jeg gerne gider bringe hjem, men bare ikke denne gang, hvor jeg måske var lidt påvirket af vejret, som enten dryppede eller truede med at dryppe. Hele tiden. Derfor heller ikke så mange eller så sjove fotos, som jeg ellers gider tage, men lidt stemningsbilleder er der da kommet med hjem…

Albert Cuypmarkt, Amsterdam

Albert Cuypmarkt, Amsterdam

Albert Cuypmarkt, Amsterdam

Albert Cuypmarkt, Amsterdam

Albert Cuypmarkt, Amsterdam

Albert Cuypmarkt, Amsterdam

Albert Cuypmarkt, Amsterdam

Albert Cuypmarkt, Amsterdam

Albert Cuypmarkt, Amsterdam

Albert Cuypmarkt, Amsterdam

Albert Cuypmarkt er åbent mandag-lørdag klokken 9-17, så der er gode chancer for at nå det og når du er færdig med at trave gennem markedet, vil jeg gerne anbefale dig en tur ned gennem De Pijp, som er et af mine yndlingskvarterer i byen.

Her i kvarteret har vi boet fire gange, så jeg er ved at synes, at jeg kan finde rundt og jeg elsker kvarteret, som er livligt og tæt pakket med restauranter, caféer og små, sjove butikker. Det ligger ikke længere væk, end gode travesko og eventyrlyst kan bringe dig til centrum på Apostlenes Heste i løbet af en festlig og oplevelsesrig spadseretur på en halv times tid, men ellers hopper du bare på en tram og er derinde på fem minutter.

Albert Cuypmarkt er vel sådan noget, man ikke rigtigt kan komme udenom, så tag af sted og regn ikke med andet, end et langt, omfangsrigt og kulørt marked.

Du vil sikkert også kunne lide