19

Det har stået sløjt til, men alting vender jo…

Jeg skal da lige love for, at det har stået sløjt til. Jeg er helt og aldeles udmattet efter ingen søvn og ingen mad i nogle dage, men jeg er trukket op ved stædighed, tynd te og havregryn i beskedne mængder og Kenneth lover, at han vil tage mig ud på en stille tur, så jeg får oplevet, at der findes en verden udenfor matriklen. Jeg sover måske hele vejen, men skidt med det, siger han. Ud skal jeg og jeg tror, at han har ret.

Sløjt med sløjt på, men te hjælper...

I nat vågnede jeg klokken tre og har ikke sovet siden. Søvnløshed er ikke sjovt. Slet ikke…

Swallow til Oline

Jeg tager strikketøjet med. Måske kan jeg strikke lidt og på den måde også holde mig vågen og underholde en smule. Jeg satser på det, for strikke i søvne gør jeg altså ikke endnu ;-)

Jeg strikker for øvrigt Swallow til Oline. Jeg strikker Blackhill Højlandsuld i farven Flødeskum sammen med Blackhill Superfine Alpaca i farven Beige (sfn21) og jeg synes simpelthen at de to farver sammen giver den smukkeste, bløde flødefarve. Oline er heldigvis enig.

Rigtig god søndag til dig. Nu vil jeg tage hul på min eftermiddag i verdens bedste selskab :-)

Du vil sikkert også kunne lide