21

Søndagstur er det bedste, jeg ved

Jeg elsker søndagstur. Jeg elsker at sidde ved siden af Kenneth, mens vi kører langsomt gennem den lille del af Danmark, vi ender i. I går var jeg mat, men det var alligevel hyggeligt og jeg holdt mig vågen, mens vi langsomt gled ned gennem det smukke Himmerland.

Det er tilfældighederne, der bestemmer, men der er et mønster og en sti, vi tilsyneladende følger, for vi ender ofte de samme steder. Således også i går, hvor vi endte i Als.

Vi smuttede indenom Antikkælderen, som ligger oppe på toppen af byen med den smukkeste udsigt ned over Als Havbakker og ud over Kattegat.

Søndagstur

Det er ikke alle forundt at bo med så smuk en udsigt. Villaen en kæmpestor – 800 kvm – med panoramaudsigt ned over strandbredden.

Søndagstur

Søndagstur

Vi fandt ikke rigtigt noget af interesse denne gang og Carl har ellers et temmelig bredt udvalg, men der var som støvsuget for de ting, som kunne interessere mig, så vi kiggede bare lidt, inden vi drog videre.

Søndagstur

Da vi tog af sted, kunne jeg ikke lade være med at tænke på, hvordan og hvornår i alverden alle disse ting skulle finde nye hjem? Mon det nogensinde sker?

Vi skulle kun lige ud gennem byen og en smut til højre, så var vi ved Fidus Antik. Her er også meget at kigge på. Rigtig meget.

Søndagstur

Igen var der ikke rigtig noget, der skulle med hjem, men sådan er det at loppe. Nogen gange er man heldig og så en skøn søndagstur ud af det. Nogen gange er man heldig og får både turen og lopper.

Bøgerne havde naturligvis min interesse qua min grafiker-uddannelse. Jeg er vild med illustrationerne. Resten er bare små kig til en sand rigdom af skidt og kanel. Mest skidt, syntes jeg i går, men den ene mands skrald er den anden mands guld, så måske du synes noget andet :-)

Søndagstur

Søndagstur

Søndagstur

Søndagstur

Søndagstur

Søndagstur

Søndag sluttede i sofaen. Strikketøj, en lille smule mad og så ellers tidligt i seng. I dag er jeg friskere. Ikke frisk, men friskere. Det går fremad.

Rigtig god mandag til dig. Min er startet. Jeg er i fuld gang med at pakke :-)

Du vil sikkert også kunne lide