9

Torsdag er taske og tung dyne af gråt

Torsdag er den dag på ugen, hvor jeg svinger tasken. Det sker ikke så ofte længere, fordi jeg egentlig kun har brug for de briller, der allerede sidder på næsen, når jeg går på arbejde, men det lykkes mig alligevel i løbet af en uge, at få spredt taskens indhold ud over et imponerende omfangsrigt areal. Torsdag morgen er altså pakke taske morgen og derfor har jeg også være i gang denne morgen. Alligevel er det sket, at jeg er rendt fra det halve. Jeg klarer mig, for det vigtigste; brillerne, sad i panden, da jeg ankom tidligere.

Torsdag er taske og tung dyne af gråt

Jeg sidder med udsigt til mørke. Himlen begynder at signalere lys. Det er da på tide, siger mit indre, men om der nogensinde bliver lyst, er jeg i tvivl om. Der er gråt derude. Til gengæld kan jeg så tære på  mindet om den skønneste dag i dejligt selskab, for Ullas dejlige selskab i går, var lige hvad jeg trængte til.

Torsdag kom an! Jeg er klar til at bide skeer med dig!

Du vil sikkert også kunne lide