17

Kashmir med i-cord, fordi jeg holder af rene linjer

Træt med træt på. Det er mig. Landet i sofaen og SÅ fredagsklar er jeg. Juleklar er jeg ikke i nærheden af at være, men der er heller ikke juleferie endnu. Der er arbejdsdag mandag, så jeg stikker piben ind og nøjes med at tage hul på en weekend, der er maksimalt tiltrængt.

Jeg gør det i selskab med Helga Isagers nye The Map Collection, en stak af naboens garn og intentioner om en lang, luksuriøs cardigan. Kashmir. Det hedder modellen og jeg modificerer lidt, fordi jeg både kan og er nødt til.

Kashmir Kashmir

Jeg kan ikke leve med den kluntede og meget lidt elegante kant Helga laver på den ellers smukke jakke. Jeg strikke en i-cord, fordi det enkle er smukt og stærkt. Altså efter min ydmyge mening.

Jeg strikker jakken i den dejlige blanding af Blackhill Højlandsuld, Blackhill Kid Mohair Silk og Blackhill Superfine Alpaca. Den bliver så lækker. Så lækker …

Nå! Det var den sofa jeg kom fra :-)

Du vil sikkert også kunne lide