5

En ny begyndelse

I dag er vintersolhverv. Årets korteste dag. Vi skal til begravelse. Døden var ventet, men ikke desto mindre uendelig sørgelig og på alle måder uretfærdig.

Jeg finder stor symbolværdi i, at det bliver i dag, vi skal tage afsked med en på alle måder smuk mand. I morgen vender vi os atter mod lyset. En ny begyndelse venter, men først skal vi tage afsked med det, som ikke længere er. Det er smukt og det er rigtigt, når det ikke skal være anderledes.

En ny begyndelse

Vi havde en travl dag i går. Efter den var til ende, tog Kenneth en tur ud i verden, hvor han købte julegaver. Han kom hjem med mange poser, røde kinder og en liste, som var næsten elimineret. Det er kun nogle enkelte småting, vi mangler og så naturligvis julemaden, men den render ingen steder og det vigtigste er i hus; en stor og skøn julegås, som vi glæder os til at sætte tænderne i.

Oline bliver hjemme. Hun skal bage julesmåkager. I aften vil vi drikke en kop varmt, spise en småkage og tage hul på lyset. Vi trænger. En ny begyndelse venter lige om hjørnet.

Du vil sikkert også kunne lide