13

Zeppelineren er landet…

– eller hvordan jeg har fået verdens bedste julegave på forhånd :-)

Zeppelin Air

Det er lidt tidligt med den Zeppelin Air, men i flere år har vi ikke haft musik i stuen. Kenneths store interesse for musik og lyd har måttet vige for et meget travlt, sjovt og berigende liv i garnets tegn, så der har ikke været overskud til at etablere det lytterum, han drømmer om. I sidste ende var det sådan, at vi slet ikke havde muligheden for at lytte til andet end en radio, der står i køkkenet og det er på en eller anden måde trist.

Jeg har længe drømt om muligheden for at vi alle kan lytte via vores telefoner og iPads. Jeg har endda ønsket mig et aggregat, der kunne give mig muligheden. I går fik jeg det. Zeppelineren er i dén grad landet og jeg elsker, at den byder på en lyd, der også finder nåde for Kenneths ører, så vi alle har glæde af, at der nu er musik i hele huset.

Vi lytter til Robbie og ellers den skønne, store samling af julemusik, jeg har på min telefon. Vi lader os friste og lader Doors, Barry White, Coco Rosie og Cohen rykke alle familiemedlemmer ud på dansegulvet mellem småkagebagning og mandel-produktion. Den rengøring kan da for pokker vente :-)

Du vil sikkert også kunne lide