5

Regnbue coming up …

Søndag er stille sysler. Jeg har sat dej til hævning til aftenens sandwich. Vi skal have pulled pork i nybagte olivenbrød.

Klokken 10 kom Chriss. Han og Oline skal lave en regnbue i Chriss’ hår og de er allerede godt i gang. Farverne er linet op, Chriss er i gang med at rede sit nyvaskede hår og om et øjeblik ryger den første af 8 farver i. Jeg følger med på sidelinjen. Måske skal jeg hjælpe lidt, men jeg tror, at de klarer den selv. Tosserne.

Regnbue

Mig? Jeg hygger mig med et hus, der oser af søndagsstemning. I tørretumbleren ligger min nye Kashmir. Jeg har wool-certificeret tumbler og en Kashmir, som godt må blive lidt tæt efter vask. Jeg kigger jævnligt til den. Den ender utrolig lækker, er jeg sikker på. I går prøvede jeg den, inden vask. Den er for fed! Jeg er allerede i gang med endnu en, for det bliver en vinder.

Når jeg lander med en færdig, tør Kashmir, skal jeg skrive meget mere om den, men indtil da, skal jeg hygge mig med strik, te og dem, jeg elsker. Det er en god søndag.

Du vil sikkert også kunne lide