18

Sne eller hvordan vi fik, så hatten passer

Morgenen var magisk. Lyset var anderledes, da jeg vågnede og jeg vidste, at der var hvidt derude. I nat, da jeg var vågen, kunne jeg se, at det fortsat sneede. Hvidt drys løb forbi gade-lygten udenfor mit vindue med en fart, der forsikrede mig om, at der ville være hvidt denne morgen. Sådan er det. Her er masser af sne …

Sne

Sneen ligger i et tykt lag overalt. De stier, vi holdt sne-fri til sent i går aftes, er igen sneet til. Fra taget er faldet tomme-tykke lag af tung sne og Oskar skal vist prise sig lykkelig for, at han ikke stod nedenfor, da det gled ned og landede på blandt andet terrassen.

Jeg elsker det. Jeg bliver glad helt ned i storetåen, når sneen lader lyset reflektere og ti-doble. Jeg elsker den stemning, jeg gror indeni, så snart snefnug finder vej til os. Jeg ved godt, at mange synes, at det er besværligt og træls, men jeg elsker det altså. Oskar gør det samme. Han går i sne til langt over maven, når han er ude, men han opfører sig som en teenager, for det er sjovt med sne. Jeg er enig.

Sne

I dag bliver mestendels tør, men der kan komme en smule mere sne. Det er i orden. Vi er sneet inde. Vores lille, blinde vej er ikke den første, der bliver ryddet. Den ligger cirka og omtrent nederst på listen, så der er ingen muligheder for at komme ud med bilerne. Vi kan gå og det er heller ikke noget problem. Vi har dagligvarer lige om hjørnet og så er der bare noget befriende over, at det er sådan. Vi kan bare hygge indendøre. Det er så meget i orden, for vi venter dejlige gæster senere så det er lige tilpas, at det er sådan.

Sne

Som sædvanlig er Danmark delt og jeg ved, at vi ikke skal langt sydover, før der ikke er skyggen af sne, men her er der rigeligt, som du kan se og vi elsker det. Udsigten til en snedækket have er smukkere end udsigten til en regnvåd ditto, så jeg nyder det, så længe det varer.

Rigtig fantastisk og måske snefri lørdag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide