12

Tirsdag før mørkets frembrud

Tirsdag før mørkets frembrud var jeg omkring den lokale grønthandler. Dernede er der altid friske krydderurter, skønne og eksotiske ingredienser og et smil at få. I dag var ingen undtagelse, så jeg returnerede smilet og forlod butikken med skøn mynte og bredbladet persille, honningbomben med de skønne nødder til den modne gorgonzola, der også har sneget sig ned i kurven de sidste dage.

Tirsdag før mørkets frembrud

Jeg provianterede indenfor frisk frugt og grønt. Jeg snuppede kikærter, tørrede linser, bønner og coucous. Bagefter rundede jeg det lokale supermarked, hvor der var friske blåmuslinger ude fra Limfjorden. De måtte med hjem, men spist bliver de ikke før i morgen. I dag står den på en spicy riste-ret på panden med bønner, grønt, krydderurter, kylling og rejer, en god mango-salat og friskkogt abrikos-chutney så stærk, at den trækker tårer. Mmm.

Tirsdag er kulinarisk skruet sammen, så den passer lige til mit humør. Og kig så lige en gang ud af vinduet og se den smukke himmel :-)

Du vil sikkert også kunne lide