4

Det smukkeste solskin

Solen skinner i Aalborg. Der er det smukkeste solskin ned over Frederikstorv og os, som sidder indenfor på kontoret og længes ud. Jeg har lige været der. Jeg ved, at der er grund til at længes.

Tidligere i dag har jeg været nordpå. Deroppe, hvor Danmark næsten ender, skinner solen også. Smukt og længe ventet. Jeg kørte i Moderskibet. Kenneth har kørt min Raket i stykker. Ikke alvorligt, men tilstrækkeligt til, at den skal forbi et værksted og en mekaniker. Han er en sjuft. Kenneth altså. Til gengæld fik jeg lejlighed til at lufte limousinen. Den er nu heller ikke slem at køre i, hvis jeg skal være helt ærlig.

Dør

Solen skinner også på politigården. Og personaleindgangen, hvor menigmand ikke må komme. Heller ikke solen. Den bliver afvist ved døren. Det gør den altså ikke her, kan jeg garantere. Kom an tirsdags-sol. Jeg ♥ dig!

Du vil sikkert også kunne lide