9

Endnu en vidunderlig dag venter…

Gårsdagen bare præg af lørdagens udskejselser. Dette kombineret med den varme, som pludselig strømmer os i møde, efterlod os allesammen temmelig ugidelige, så der blev slappet af. Grundigt og med behørig hensyntagen til de hoveder, som trængte eller havde brug for.

Nogle spillede på græsset. Der var kamp til stregen og bagefter skygge og koldt at drikke. Der var tæpper på græsset, sjove historier, grin, frokost i skyggen og hygge, så det baskede.

Oskar stak af og var forsvundet i flere timer. Da vi endelig opdagede det, fandt vi ham siddende ude foran hoveddøren, hvor fra han løb ind, som en hjemvendt soldat, der havde været bange for, at familien var flyttet, inden han endelige nåede sin destination. Ingen ved hvor eller hvor længe hunden har været borte, men jeg mistænker ham for at have forvildet sig ud af haven, for så at have siddet ude foran døren og ventet på, at en af os skulle den vej ud. Han er ikke altid lige klog… eller også er han.

Kamp til stregen

Senere på aftenen var der invitation til aftensmad hos mor. Vi blev stopmætte og om muligt endnu mere ugidelige. Vi svedte, drak rigeligt med væsker, snakkede aftenen væk og tog hjem i noget, der grangiveligt lignede en sommernat. Fem mand og en hund i en BMW er ikke elegant. Jeg siger det bare, men det er sørme sjovt.

Denne morgen er om muligt endnu skønnere end gårsdagens. Jeg har siddet på terrassen og drukket min morgenkaffe, mens jeg stille har iagttaget fuglene, som har travlt for øjeblikket. I går fik Steen åbnet mine øjne for endnu et par stykker, så jeg sad længe med øjnene rettet mod de steder, hvor fuglene var i går. De er her stadig og min kaffe smager helt vidunderligt.

Pinsehave

Resten af huset sover endnu. Der er helt og aldeles stille. Jeg vil bruge tiden til at starte endnu en vask, drikke lidt mere kaffe og overveje, om det er nu, jeg skal sortere i klædeskabet. Det plejer at gøre Annemette og Heidi svært tilfredse, hvis jeg kan planlægge det i forbindelse med et af deres besøg. De er her nogle timer endnu, inden de vender hjemad. De timer skal nydes.

Pinsehaven

Sikke en vidunderlig dag, der venter forude. Jeg er helt klar til den.

Du vil sikkert også kunne lide