6

Sommerfest betyder sommerferie

I dag er arbejdsdag. I dag er starten på hverdagen. I dag er dagen efter verdens skønneste pinse og også dagen for vores sommerfest. Mine kolleger og jeg vil ønske hinanden en god sommer og det gør vi senere på min terrasse. Det glæder jeg mig meget til. Det er længe siden, vi sidst har været sammen socialt og jeg har altså nogle fantastiske kolleger, som er fulde af spas og ikke blege for at feste lidt på en tirsdag.

Det ser ud til, at vejret er med os. En overgang talte de om regn i stride strømme. Nu taler de om, at en enkelt byge kan forvilde sig forbi, men de tvivler og det er jeg stærkt tilfreds med. Vi kan sidde under tag derude og lyden af regn og torden er hyggelig, men det er nu dejligt med sommer og sol, så jeg stemmer altså for det sidste.

Palmesus

At vi har sommerfest i dag betyder også, at vi nærmer os tiden for alles sommerferie. Vi har mange uger, hvor vi på skift er væk fra tolkejobbet, så vi er ikke fuldtallige igen før nogle uger inde i august. Der er mindre end en måned til min sommerferie starter. Tre uger. De er væk, inden jeg når at blinke. Jeg er klar, men først vil jeg nyde, at jeg skal hygge med en skøn samling kvinder lidt senere på dagen.

Du vil sikkert også kunne lide