13

Jeg er en idiot

Oskar åd en halv, død måge i går, inden mor opdagede, at han nede i kanten af skovbrynet gnaskede fornøjet i et eller andet, som vi i hvert fald ikke havde givet ham. En halv, meget død måge! Sådan én, som nok skal kunne give en solid mavepine, så jeg har været forberedt på at skulle rende ind og ud af haven natten igennem, men ingenting er der sket.

Jeg har sovet som en sten. Oskar har sovet som en sten. Kenneth har sovet som en sten – som han altid gør – og derfor vågnede jeg tidligt og indtog verden med en kop kaffe og en tur ud på den morgenkølige og skyggefulde terrasse. Der sneg Oskar sig så også ud, for alene skal jeg da ikke være og han skal da så nødig gå glip.

Oskar

Forrest i billedet er min jordbær-mynte, som vokser, som var den betalt for det. Den står i bunden af en krukke med et stort oliventræ. Træet har set bedre dage, men jeg skal love for, at mynten er ligeglad og kun har en hånlatter til overs for de, som ikke vokser med lynets hast. Om et øjeblik har den overtaget verdensherredømmet, hvis jeg ikke får brugt lidt af den, så jeg tænker, at den må være dejlig i en af sommerens skønne læskedrikke.

Dahlia

Der skulle blive varmt i dag. Meget varmt. Jeg har lovet mig selv, at jeg skal rydde op og gøre rent i dag. Jeg er en idiot!

Du vil sikkert også kunne lide