11

Stædig vinder

Stædig

Mine citrus-planter er stædige og insisterer på at blomstre i oktober. Hvad kan det ikke blive til…

Stædig vinder i dag og var det ikke sket, lå jeg stadig under dynen, for det var ikke sport sjovt at skulle op denne morgen. Jeg frøs mine tæer. Måske de har ligget udenfor dynen det meste af natten. Jeg frøs mine arme. Måske jeg har placeret dem fri af dyne. Mine øjne ville slet ikke åbne sig og faktisk havde min krop slet, slet ikke lyst til, at vi skulle i gang, men jeg er stædig og kæmpede mig indædt op under bruseren.

Det er svært for mig at komme op, når der er sort udenfor. Jeg er så afhængig af lyset, at det er imod min natur at skulle gøre andet end vegetere, når det endnu ikke er lyst udenfor om morgenen. Vinteren har altid krævet stædig og vedholdende indsats fra min side, men jeg huskede pludselig denne morgen, at jeg faktisk kan bestemme, at jeg ikke står op. At jeg faktisk bare kan lade være og i stedet vente til, at lyset bryder frem og mine sanser vågner.

Jeg ventede ikke, så nu sidder jeg her efter dagens første kop kaffe og venter på, at min stædighed belønnes. At jeg vågner og er tilpas, kæk og klar. Det må da ske om et øjeblik …

Rigtig god mandag til dig derude og må din blive fuld af spas, lys og tilpas med alting :-)

Du vil sikkert også kunne lide