12

De holder allesammen i kø

Garnudsalg

De holder allesammen i kø derude. Billedet ovenfor er taget lige præcis i det – for dette tidspunkt – sjældne øjeblik, hvor der ikke er en bil at se ud gennem vinduet her fra mit kontor. De er på vej hjem. De må holde i kø nede ved krydset mellem Indkildevej og Gugvej, for de er mange. Det er kun lidt længere oppe af vejen, man kommer af motorvejen, men de er næsten hjemme.

Jeg er også næsten hjemme. Jeg lukker snart ned for i dag. En skøn, stille, men umådelig produktiv dag, hvor Kenneth og jeg har nydt den stilhed, der følger med at være de eneste på arbejde. Lige så dejligt det er at være mange, lige så skønt er det at have en ugentlig alene-dag, hvor vi når nogle af alle de ting, som kræver ro og koncentration. Den er nemmere at finde, når vi kun er to, men vi glæder os begge meget til i morgen, hvor vi er fuldtallige igen.

Jeg har brugt en del af dagen på at tage produktfotos. Der kommer snart nyt værktøj på hylderne i butikken, så det har været sjovt og fristende at stå med alle tingene og det har resulteret i en fyldt pose, når jeg skal hjem om lidt. Det hele skal jo testes, ikke? ;-)

Min aften er ærme-strik. Jeg strikker på den nye jakke. Det skulle gerne resultere i en opskrift. Jeg havde håbet, at jeg blev færdig inden fredag, men i går opdagede Githa (hun er dejlig gæst hos Garnudsalg i 4 uger), at jeg havde lavet en fejl halvt nede på en næsten færdig ryg. Jeg måtte pille op. Nu er jeg i gang igen og ryggen er færdig. Jeg mangler ærmer og en kant/krave, så der er et stykke vej endnu og jeg sætter farten ned og tillader mig vist at snuse til noget andet senere i aften. Jeg kan slet ikke lade være :-)

Du vil sikkert også kunne lide