12

Et øjeblik kiggede jeg op…

Onsdag i november

Det er min fødselsdag. I nat er det otte år siden Alexander blev indlagt. Han kom aldrig hjem.Han døde ti dage senere. Tiden lader mig aldrig glemme og det er sådan, det skal være.

I år har november været særlig nådig. Lys, sol og lune temperaturer har ladet mig skøjte gennem den måned, jeg aldrig mere kan holde af for alvor, men den vendte sig mod mig i sidste uge. Det blev gråt, koldt og vådt. Jeg hader det, for det minder mig om, at min fødselsdag er begyndelsen til enden. At dagen er indledningen til det værste. Det sorte. Det, der altid gør ondt.

Alligevel har min fødselsdag været skøn. Jeg har ikke været ked af det. Jeg har været glad og taknemmelig. Jeg har nydt dagen og jeg har elsket at være ude at spise med en lille del af min dejlige familie. På vej tilbage til bilen gik vi gennem byens oplyste gågade. De har hængt julepynten op. Det var koldt og råt, gråt og alligevel helt igennem fantastisk at gå der med dem, jeg elsker. Hjertet svulmer af glæde ved synet af dem. De er så utroligt gode ved og for mig.

Snart sakkede jeg bagud, og i det øjeblik kiggede jeg op i lysene og tænkte, at det her ville Alexander have elsket. Det var en dejlig og rar tanke og så ender november nu nok alligevel ♥

Du vil sikkert også kunne lide