12

Det startede smukt med sol over Aalborg

Det startede smukt med sol over Aalborg. Det startede i tide til, vi kunne nå at få luftet både frue og hund i tørvejr. Jeg nød lyset. Jeg trængte, for jeg synes, at november har været mørk. Jeg kan mærke, at jeg trænger til og længes efter lyset. Det er til gengæld slut nu. Nu regner det.

Lyset ligger på lur, men her siler ned. Jeg sidder med kig til indkildevej og lyden af dæk på våd asfalt trænger uden problemer ind til mig. Pludselig bryder solen igennem et kort øjeblik og sjælen letter og jeg med. Oskar kryber ind i solen og ligger tilpas og nyder. Så bliver der mørkt og vi kan igen høre regnen.

Jeg arbejder med forskellige ting. Opskrifter, opdatering af lagerlister og telefonpasser er nogen af dagens små opgaver. Andre er grise-snore…

En lille gris kom marcerende...

Grisene skal have snor i ryggen. De skal pynte på et af butikkens små juletræer sammen med nogle hjerteranker, jeg skal udvikle lidt på i aften. Hvis jeg finder tiden altså …

En lille gris kom marcerende...

Jeg er langt fra at være der, hvor jeg er klar til jul og pynt og gran og gaver, men det kommer vel og hvem kan ikke spise risalamande måske?

Du vil sikkert også kunne lide