42

En vellykket model

Det har været en stor udfordring at tegne, beregne og strikke en model uden sikkerhedsnet og med intentionene om at mangfoldiggøre den. Tilfredsstillelsen er bare rigtig stor, når trøjen er færdig, monteret, vasket og prøves for første gang og så bare passer perfekt!

Den er blevet akkurat, som jeg drømte om. Med akkurat den halsudskæring, de skuldre og den lethed, jeg efterstræbte. Med akkurat det snit, jeg havde drømt om. Med den længde, jeg tror, de fleste kan lide og ikke mindst med det minimum af montering, jeg altid efterstræber, når jeg strikker.

Endelig!

Knapperne til cardiganen har deres egen, sjove historie. De er hentet på Montmartre i Paris for femogtyve år siden, så det er vel på tide, at de får deres tid.

Knapper fra Montmartre

Nu mangler jeg så at beregne alle de størrelser, jeg gerne vil tilbyde. Jeg skal have lavet strikkeprøver til forskellige løsninger, jeg også synes, der skal med i opskriften og jeg skal have skrevet hele opskriften i et sprog, som de fleste forstår.

Til sidst skal den teststrikkes, men først er det lommeregner, blyant, papir og god tid, jeg har brug for :-)

Du vil sikkert også kunne lide