5

Sol

Vi har haft sol i dag. Det har gjort den dejligste forskel og nu, hvor solen forsvinder og mørkningen sætter ind, kan vi alle mærke, at det har været dejligt med lys og varme. Oskar har f.eks. ligget stille i sin kurv foran vinduet, for det var der, solen var. Nydelsesfuld har han en sjælden gang strukket sig, men der har ikke været overvældende med aktivitet derovre, for også han har trukket alt det ud af solen, som vi kan.

Vi arbejder fortsat. Vi er fire i gang i dag. Vi er ramt af sygdom, men har indkaldt assistance, så det ender med, at alt er i bedste orden, når vi engang lukker og slukker. Det er ikke endnu.

Onsdag

Senere lander jeg tungt ved spisebordet. Jeghar ting, jeg skal klare. Hemmeligheder at lave. I morgen er det mors fødselsdag. Vi har en overraskelse til hende. Vi glæder os til at afsløre den ♥

Du vil sikkert også kunne lide

5 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  4. december 2014 at 10:23

  Jeg NØD den sol og jeg fortryder i dag, at jeg ikke lige tog en pause midt på dagen og gjorde som dig, Mette :-)

 • Avatar
  Svar
  Madam Sand
  3. december 2014 at 22:04

  I var heldige at se solen i dag – det gjorde vi ikke her mellem Horsens og Vejle.
  Det er en dejligt tid med hemmeligheder ;-)

 • Avatar
  Svar
  Mette
  3. december 2014 at 20:07

  Jeg tog fri til middag og tog hundene med til stranden.,, det var ganske og aldeles vidunderligt.

 • Avatar
  Svar
  Abildjyden
  3. december 2014 at 19:17

  Vidunderligt med sol/d-vitamin til sjælen, håber Oskar gemte lidt til i andre, når det var muligt at tilsnige sig en pause.

 • Avatar
  Svar
  Catarina
  3. december 2014 at 16:57

  Det gør underværker for sjælen når solen kikker frem. Alt bliver med ét meget lettere og jeg kan tage mig selv i at gå og nynne og fløjte – piv falsk, men det er der ingen er siger noget til ;-)

 • Byd gerne ind