17

Sne i Aalborg

Vi er vågnet op til sne og masser af den. Det holder ikke længe. Det skal nydes, mens det er her. Jeg elsker altså sneen. Når vi alligevel skal befinde os i januar, kan vi lige så godt få sne og frost. Det giver lys og god energi hos mig. Jeg elsker det og jeg nyder at sidde med kig direkte ud i haven, hvor sneen drysser og fornemmelsen af vinter i et øjeblik har indfundet sig. Jeg overvejer, om jeg skal genne Kenneth ud af dynerne og tage ham med på torvet. Bare fordi …

Sne

Sne

Kølig

Morgenen indeholdt en dejlig, lang snak med Annemette. Vi sludrede om løst og fast. Jeg elsker det og jeg savner Annemette, Heidi og Irma. Nærmest hele tiden. Sikke noget pjat, men sådan er det jo bare ind imellem, når der går for lang tid mellem vi ses. Vi var på lyn-visit i de sidste decemberdage og jeg husker pludselig, hvor meget jeg savner både dem og København, men den slags er der jo råd for, men ikke lige nu.

Jeg har været syg. Jeg øver mig i at passe på mig. Det er svært og jeg er ikke god til det, men jeg øver mig. Kenneth hjælper mig og det er godt og fint, for det gør det meget nemmere.

Der er ingen planer for weekenden. Det er også godt. Jeg vil fylde den med latter, smil, snak og god mad og måske en mild kaffe. Jeg vil nyde, at jeg kun skal være sammen med dem, jeg elsker. Stille ro. Det er et privilegium at have muligheden for selv at bestemme. Det er jeg taknemmelig for, at jeg har.

Lørdag bliver en god dag ♥

Du vil sikkert også kunne lide