11

Virkelighedsflugt

Søndag er langsom. Ligesom lørdag. Lørdag var jeg ude at handle. Det var det. Ikke mere. Søndag har jeg slet ikke været ude. Jeg prøver at få overtaget over en krop, som er lidt porøs uden for alvor at være noget andet end krop. Lidt ondt i maven. Lidt kvalme. Lidt utilpas. Oskar lider vist af det samme. Jeg har været oppe med ham adskillige gange denne nat.

Det har betydet, at jeg har kunnet følge med i det frygtelige døgn, vi har oplevet i hovedstaden. Jeg forstår det ikke. Så enkelt er det og min kvalme bliver i hvert fald ikke mindre.

Jeg drikker te og spiser gode rugkiks med ost. Jeg læser lidt. Jeg strikker en pind eller to. Jeg slapper af med det rene ingenting og håber på, at al dårligdom fordufter i en pokkers fart, mens jeg venter på, at energien vender tilbage. Den er væk. Brugt op.

Søndag

Spot

Søndag

I dag kunne sagtens være sådan en dag, hvor jeg endte i sofaen med en stak film og endnu en kande skoldhed te. Jeg er ikke til meget andet og efter jeg i går mærkede, hvor koldt og råt det var derude, finder jeg ikke engang incitamentet til at gå en tur ned gennem den ellers skønne Ådal. Jeg er nok mere til et par skønne film. Virkelighedsflugt måske. Netflix venter …

Må din søndag blive lige akkurat sådan, som du kan lide den :-)

Du vil sikkert også kunne lide