16

Fra idé til virkelighed

Fra idé til virkelighed

Jeg strikker småting. Det er jo ingen hemmelighed, for jeg har ikke gjort andet i et stykke tid. Forskellen er, at jeg ind imellem strikker på nye modeller til Garnudsalg. Fra idé til virkelighed. Det tager oceaner af tid at lave opskrifter, når man ikke har købt sig til et professionelt værktøj. Det har jeg ikke. Ikke endnu i hvert fald, så jeg regner, beregner og strikker, piller op og strikker igen.

Sådan kan der gå lang tid, men heldigvis venter belønningen i form af idéer, der bliver akkurat lige så smukke i virkeligheden, som de var i mit hoved. Sådan lykkes et par ting lige nu. En sweater er færdig. En anden er på vej. Bagefter venter alle mellemregningerne, billederne og teksterne. Der er lang vej endnu, for min intention er, at det skal være opskrifter, som ikke skal afskrække dig, som måske er forholdvis ny strikker, så der skal være nemt tilgængelige ord til den, der vælger at kaste sig over strikkepindene.

Ovenfor er en pige-sweater strikket i en tråd Blackhill Højlandsuld i farven Mørk Indigo (du kunne også bruge Marine Melange) og en tråd Blackhill Silk Kid Mohair i farven Marineblå. Jeg er vild med farven. Ganske enkelt.

Du vil sikkert også kunne lide