13

Jeg lever endnu

Liselotte

Foto af Oline og ja, det er lidt rystet, men det er sikkert fordi, jeg ikke kunne stå stille. Det kunne ligne mig…

Jo, jeg lever endnu. Jeg er vist bare blevet overhalet indenom af en skøn søndag i det dejligste selskab, en travl mandag og en tirsdag, der startede travlt og endte med selvforkælelse hos frisøren. Trine klarede både Olines og mine viltre krøller og efterfølgende havde hun tid til at vise mig, at jeg – altså for pokker – godt kan gøre andet end sætte håret i en hestehale.

Det er bare blevet så fint med den løse, smukke knold i nakken og det var gjort på et øjeblik. Trine kender mig alt for godt. Hun ved, at det ikke skal kræve meget andet end sekunders arbejde, hvis jeg skal udvide min hår-færdigheder og det her er altså blevet så smukt et resultat, at jeg vist slet ikke kan lade være med at øve mig.

Der er forberedt til kyllinge-pie. Fyldet står klar på komfuret. Oline er til træning og ikke hjemme før efter klokken 20, så jeg kan sådan set bare bære min knold og strikketøjet op i sofaen. Mon ikke jeg skulle? Jeg tror det næsten.

Du vil sikkert også kunne lide