18

Hævnakt?

Hmmm…

Så går vi i gang. Vi snakker hår, længder, pandehår eller ikke og naturligvis runder vi de fraværende grå hår og derefter de obligatoriske lyse striber. Et nyt produkt er kommet på markedet “…og det giver de mest fantastiske, kolde striber og vi VED jo, at dine striber skal være kolde og ikke gyldne…”.

Efter flere timer i stolen for at få de famøse lyse striber, var kommentaren for et øjeblik siden, da jeg vendte hjem:

– Sig mig engang… er de begyndt at klippe dig gråhåret?

Jeg tror vi er ude i noget hævnakt her, for der er stadig ikke rigtigt grå hår at spore på mit hovede og det passer ikke en frisør, som per erfaring ved, at den slags skal der være rigeligt af i min alder. Nu har de fandeme LAVET dem og ladet mig BETALE for dem!

Jeg elsker forøvrigt damerne. Jeg elsker den salon. Jeg elsker, at vi i dag nåede at runde underlivsoperationer, yngre mænd versus alderssvarende, Paradise Hotel (ja, jeg måtte først have forklaret hvad det var), mandenumser i jeans, øjenvipperfarvning, rædselshistorier om fejlplukkede bryn og et par sommerferier, som ikke blev helt som tænkt. Vi når vidt omkring og når tiden er gået og jeg kan rejse mig fra stolen, glæder jeg mig allerede til næste gang.

Om nogle timer starter min arbejdsdag. Den inkluderer en tur til Salling. Mary skal frekventeres, men inden jeg sætter i gang, er der stadig nogle timers terrassenydelse at dyrke, så det vil jeg gøre. Kaffen er nemlig klar…

Du vil sikkert også kunne lide