15

Forberedelser

Forberedelser

Forberedelser til en hjemmearbejdsdag kan sagtens være at brygge en af de store, stærke kopper lakridskaffe. Den giver tårer i øjnene. Jeg ved ikke helt, hvad jeg har lavet, men effektiv er den i hvert fald. Jeg skal love for, at jeg er klar!

Udenfor er lyset gråt og tungt. De taler om regn i dag. Jeg elsker regn. Jeg synes, at det er hyggeligt og helt særligt. Så tænder jeg stearinlys, brygger te og sætter mig godt til rette med det, der skal laves den dag.

I dag skal jeg arbejde på en strikkeopskrift. Jeg er der i processen, hvor jeg er klar til at begynde at skrive ned. Formulere. Omformulere. Jeg vil så gerne gøre det så nemt som muligt, når du skal strikke efter mine anvisninger. Jeg anstrenger mig hver eneste gang for, at opskrifterne skal passe til selv en ny strikker. Måske skal jeg bare arbejde mig ud af den forestilling og leve med, at nogle af mine idéer kræver en moderat erfaren strikker.

I dag skal jeg skrive, men jeg skal også lave diagram til en smuk, enkel og ikke specielt kompliceret blonde, som gør denne bluse til noget helt særligt. Jeg er ikke god til at tegne diagrammer. Til gengæld er jeg god til at bruge dem. Jeg elsker diagrammer og jeg vil tusinde gange hellere strikke efter dem end efter en perlerække af ord og sådan er vi jo forskellige.

Jeg glæder mig til at få taget hul på hængepartiet. Jeg har ikke forhåbninger om at eliminere, men alene det at komme i gang gør en stor forskel på min interne to-do-liste, så jeg klør på om et øjeblik.

Du vil sikkert også kunne lide