5

Folk med…

Jeg er så utrolig glad for den flok mennesker, jeg deler hverdag med. De gør mig glad hver eneste dag. Jeg sidder afsides og har kun i perioder selskab der rækker ud over mit eget, som er udmærket, men faktisk ikke nær så sjovt, som de andres.

Vi har alle skiftende arbejdstider og forskellige dage, vi går på arbejde på, så vi mødes på kryds og på tværs, men ses alle i løbet af en uge. Mandag er jeg sammen med Lisette, Steen, Anne, Kenneth og Oline. Tirsdag er jeg sammen med Lisette, Steen, Winnie og Kenneth. Onsdag er jeg sammen med Anne, Winnie, Oline og Kenneth. Torsdag er jeg sammen med Steen, Winnie og Kenneth. Fredag er vi der allesammen med undtagelse af Steen, som starter tidligt med weekend og sådan kommer vi rundt om hinanden i løbet af en helt almindelig uge i Garnudsalg.

Jeg glemte Chriss. Chriss kommer som kaldet. Han arbejder, når vi har opgaver til ham og han er dygtig, pålidelig og omhyggelig, ligesom resten af medarbejderstaben er det.

Folk med...

Jeg nyder, at vi har så dygtige, engagerede og bundsolide mennesker at arbejde sammen med. Jeg er taknemmelig for, at de har lyst til at dele eventyret Garnudsalg med os. Vi har været meget heldige. Jeg husker det altid, men en dag, som den i dag, hvor jeg ude fra butikken kan høre latteren perle og grinene slå smut op ad væggene, mens jeg sidder for åben dør, for ikke at gå glip af noget som helst, der er det bare ekstra rart at være en del af det fællesskab.

Folk med begge ben solidt plantet på jorden – og uden angst for ind imellem at flyve lidt højt – hænger ikke på træerne. Jeg sagde jo, at vi er heldige ♥

Du vil sikkert også kunne lide