9

Længsel

Længsel

Jeg har længsel efter udeliv, lys og solskinstimer …

Jeg troede indtil for et par dage siden, at jeg kunne se frem til en påskeferie med udeliv. Sådan en ferie, hvor jeg levede mere på terrassen og under tag på Feddet, end jeg tilbragte tid indendøre på Tjørnevang. En ferie, hvor jeg kunne begynde at ane konturerne af sommerens mange og lange timer ude, hvor den friske luft og solens stråler giver energi til en ellers slidt krop og sjæl. Jeg glædede mig. Så kom vejrudsigten.

Længsel

Nu lægger jeg planer om at stikke af. Bare Kenneth og jeg. Helt alene. Oline får gæster i påsken og er hjemme, så hun kan passe både hund og hjem. Det er jo oplagt at bruge en dags tid eller to et hemmeligt sted, så jeg surfer idéer ikke alt for langt fra hjemmet, men stadig så tilpas væk, at vi føler, at vi er udenfor de vante rammer.

Længsel

Længsel

Længsel

Mens vi er ude, kan vi drømme om hjemme. Vi kan glæde os over, at tiden for udeliv og timer under tag på Feddet venter forude, for uagtet at regnen skal præge påsken, venter solen, lyset og varmen forude. Vi går den gode tid i møde, synes jeg.

Du vil sikkert også kunne lide