12

Vores lille fristed midt i klitterne

I går aftes gik vi en lang tur med Oskar i snor. Ikke fordi han kunne genere nogen mennesker, men fordi der er masser af vildt i området, hvor vores lille fristed ligger. Vi ville ikke risikere, at vi skulle til at lede efter en gammel, blind og døv hund i et så stort område. Opgaven var helt og aldeles uønsket, så alle forholdsregler blev taget.

Kun de sidste 100 meter hjem ad grusvejen kom til at foregå uden snærende bånd. Da var han så træt, at han ikke gjorde anstalter til så meget som at overhale.

Vores lille fristed midt i klitterne

Solnedgangsbeundring i horisontal position

Vi var også trætte. Vi havde ikke gidet løbe ham op, så heldet var med os alle.

Bagefter landede vi inde på bænken, spiste lidt, drak en kop varmt. Bagefter kiggede så på hinanden og blev enige om, at det var en aften, der fortjente solnedgangsbeundring fra sengen, så sådan blev det. Vi lagde os tæt, snakkede om alt og ingenting og enedes hurtigt om, at vi er verdens heldigste mennesker.

Vores lille fristed midt i klitterne

Vi har haft den dejligste bededagsferie

Vi har haft nogle virkelig skønne dage i sommerhuset sammen med nogle af vores yndlings-mennesker. Kenneths ældste bror og hans kommende kone har været med os i Rødhus.

Dagene har været fyldt med langsomme, rolige timer med snak, latter, strik og spas. Vi har haft sol, regn og tåge, men mest af alt har vi haft skønt vejr. Vi har hygget os allesammen. Nogen gange sammen. Nogen gange i små hyggelige par, hvor fokus har kunnet være særligt, fordi vi har plejet vores sær-interesser som f.eks. strik, hi-fi eller andet, ikke alle orker.

Vi har lavet dejlig mad. Vi har drukket vin og vi har nydt, at vi alle er enige om at tage livet ind i små, energitætte portioner med plads til en lur her og der.

Efter Åbent Hus

Kenneth og jeg har været lidt trætte i ugen efter vores Åbent Hus, så det var skønt at kunne sætte kursen mod Rødhus i torsdags. Vi har nydt livet lige siden og vi elsker at være oppe i sommerhuset, for det er bare en ganske særlig plet, der er god for os.

Vi kan begge lide naturen deroppe og vi holder meget af både at sidde stille og nyde udsigten fra huset, men også af at gå ture med Oskar. Vi slapper af og er begge meget tilfredse med den måde, det er lykkes os at indrette os på.

Det er ukompliceret at være i huset. Der er alt, vi behøver og vi har alt indenfor rækkevidde. Vi kan gøre rent på ti minutter og skal der vaskes, er det gjort på ingen tid og så er der en ganske særlig fornøjelse ved vasketøj på en tørresnor ved Vesterhavet – for mig altså. Jeg elsker det. Jeg vasker, hver gang jeg får en chance ;-)

Vi tager hvert eneste sekund i brug

Vi valgte at sove deroppe i nat og så køre direkte ind til Garnudsalg. Det fungerer fint og vi får simpelthen en helt dag ekstra ud af at gøre det på den måde, så vi nød eftermiddagen og aftenen i går, da vores gæster var taget hjem. Ikke fordi de havde forladt os, men fordi vi vidste, at der ikke var noget hastværk med at komme hjem.

I morges vågnede jeg på vores fristed til den smukkeste morgen med insisterende sol og fristende dufte af hav og natur, som smøg sig ind ad det åbne vindue. Jeg elsker at vågne sådan. I går lod vi gardiner være gardiner, for vi var kun os tilbage på den lille vej, vi bor på, så jeg havde morgenens udsigt til alle sider fra sengen. Det bliver simpelthen ikke bedre og det er svært ikke at være glad allerede fra dagens spæde start.

Jeg toppede morgenen med at sætte mig ind i min elskede bil og køre langsomt ind til Aalborg for åbent vindue, så jeg kunne dufte foråret hele vejen.

Tak, siger jeg bare ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide