20

Tilsyneladende er der hype

Min tidligste ungdom passerer revy, når jeg hækler på Olines ønsker til sommerens beklædning. Tilsyneladende er der hype omkring en lille, hæklet crop-top og Oline sukkede forleden over, at ingen kunne finde ud af, hvor den var købt.

Da hun viste mig den, udbrød jeg kækt: “Den kan jeg da hækle!” og sådan blev det.

Olines hæklede top

Vi startede med den hvide. Det var den, der umiddelbart var det første og største ønske. Oline valgte selv, at den skulle hækles i CottonWool, for det er blødt som smør og det er lige sådan, det skal være, synes hun.

Olines hæklede top

Toppen er lukket på bagsiden med tre, små knapper og den passer perfekt. Den har været utrolig sjov at lave og den kan varieres i det uendelige.

Vi har hæklet endnu en i koral og med et andet mønster og en anderledes strop og så pønser jeg på at forlænge den næste til en lille sommerkjole, bare fordi jeg kan.

Sikke sjov jeg har :-)

Du vil sikkert også kunne lide